NVM betekent kwaliteit

Mijnheer Makelaars is een NVM-makelaar. De NVM – Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. – is de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en ze bestaat al ruim honderd jaar.

Deskundigheid en zekerheid

Als je je woning verkoopt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar, kies je voor deskundigheid en kwaliteit. Want je wordt namelijk niet zomaar een NVM-makelaar.

  • Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding. Ieder jaar moet hij voldoen aan de vastgestelde opleidingsverplichting om zijn kennis up-to-date te houden.
  • De NVM-makelaar kent de lokale markt goed en is op de hoogte van alle aspecten van aan- en verkoop en de juridische haken en ogen.
  • De NVM-makelaar zet de juiste marketing- en communicatiemiddelen in voor de verkoop van je woning. Van het schrijven van overtuigende advertentieteksten tot de inzet van sociale media.
  • De NVM-makelaar heeft bouwkundig inzicht, kan goed de waarde van je woning bepalen en houdt zich aan de NVM-erecode. Dat zijn gedragsregels waar iedere NVM-makelaar zich aan moet houden.
  • De NVM-makelaar behartigt jouw belangen en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.
  • Bij klachten over of een geschil met een NVM-makelaar kun je terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM. En indien nodig kun je een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Wil je meer weten over NVM? Loop dan eens bij ons binnen of ga naar www.nvm.nl.