Verkoop van je huis

Je wilt je huis verkopen. Dan wil je het liefst dat het snel en voor een goede prijs verkocht wordt. Daar komt heel wat bij kijken en het kan ook allerlei vragen oproepen. Wat is een goede vraagprijs? Hoe bereik je geïnteresseerde kopers? En wat moet er zoal in de koopovereenkomst staan? Het ontbreekt je zelf waarschijnlijk aan de juiste kennis en ervaring. Kies dan voor Mijnheer Makelaars als jouw verkoopmakelaar.

Want wij zorgen voor een doorslaggevende eerste indruk van je woning met een mooie presentatie, een video en goede fotografie. Wij weten hoe we je huis, bij een bezichtiging het beste kunnen presenteren. En met onze onderhandelingstechnieken verkopen we jouw huis voor de beste prijs. Met andere woorden; jouw huis is bij ons in vertrouwde en deskundige handen. Ga naar Het verkooptraject voor het volledige stappenplan.

Voordelen van Mijnheer Makelaars

Wij zijn innovatief en gebruiken allerlei eigentijdse middelen om jouw huis goed onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn we ervaren en deskundig en kennen we de markt in Dedemsvaart en omstreken als geen ander. En daardoor profiteer je bij de verkoop van veel voordelen.

 • Optimale presentatie voor een snelle verkoop
  Funda is de meest bezochte site door woningzoekers en daarom is het belangrijk dat Funda jouw woning zo hoog mogelijk in de resultatenlijst laat zien. Om dat te bewerkstelligen zorgen wij voor een optimale presentatie van je woning met goede (360°) foto’s, 2D- en 3D-plattegronden en een video.
 • Het gemak van een groot netwerk
  Wij zorgen er voor dat jouw woning onder de aandacht komt bij een grote groep potentiële kopers. We bereiken daarbij zowel kopers uit ons eigen zoekersbestand, als een veel grotere doelgroep door de inzet van alle mogelijke social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.
 • Het beste resultaat
  De verkoop van huizen is ons dagelijks werk. Onze ruime kennis en ervaring zetten wij graag in voor het behalen van het hoogst haalbare resultaat voor jou!
 • Duidelijkheid en zekerheid
  Wij houden van duidelijke communicatie want dat geeft rust en vertrouwen. Daarom nemen we vooraf het hele verkooptraject rustig met je door. En tussentijds houden we je goed van alle ontwikkelingen op de hoogte via persoonlijk overleg of e-mail.

Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak, wij behartigen graag jouw belangen.