Samenwerken op basis van vertrouwen

Wij houden van helderheid en duidelijkheid, omdat dit voor alle partijen beter is en we graag samenwerken op basis van vertrouwen. Dit betekent dat we duidelijke afspraken maken en helder communiceren. En als we iets toezeggen dan doen we dat ook. Wij verkopen geen gebakken lucht maar leveren goede service en gaan voor een goed resultaat.

Goede voorbereiding

Bij de verkoop van je woning komen we graag goed beslagen ten ijs, zodat we je optimaal kunnen voorlichten en adviseren. Daarom hebben we voor onze eerste afspraak met jou, al het nodige onderzoek gedaan. In het eerste gesprek nemen we onze eerste bevindingen en een intakeformulier met je door.

We horen van jou graag veel over je woning. Wat is er fijn is aan je huis, zijn er onlangs nog renovaties geweest, wat is de technische staat en kun je iets over de buurt vertellen? Stuk voor stuk belangrijke zaken die een potentiële koper graag wil weten. Vervolgens maken we samen een ronde door je woning waarbij wij letten op de indeling en de afwerking. Ook geven wij je tips hoe je de woning het beste verkoopklaar kunt maken.

Na dit gesprek weten wij genoeg van je woning om de waarde te kunnen berekenen. Dit  bespreken we in het tweede gesprek en we lichten dit toe aan de hand van de berekening en referentieobjecten. Zo kunnen we samen weloverwogen de verkoopprijs bepalen.

Geen gedoe achteraf

Als je je woning verkoopt of een andere woning aankoopt, dan wil je dat dit goed gebeurt, voor de beste prijs en onder goede voorwaarden. Je wilt vooral geen toestanden achteraf over verborgen gebreken of andere belangrijke zaken, die niet bij koper bekend waren en waar deze mogelijk een schadevergoeding voor wil hebben.

Dat betekent dat wij vooraf alle aspecten van de woning, samen met jou, grondig doornemen en dus goed op de hoogte zijn van alle ins en outs. Wij stellen de koper hiervan altijd op de hoogte zodat deze nooit achteraf kan reclameren. En mocht de koper toch een onvoorzien gebrek aan de kaak stellen, dan begeleiden en adviseren we je hier natuurlijk bij, want ook deze belangrijke nazorg hoort bij onze service. Samen zoeken we naar een oplossing waar iedere partij zich in kan vinden.