Weten wat je huis waard is

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je graag wilt weten wat je huis waard is, of waarom je een officieel taxatierapport nodig hebt. Heb je het voornemen om een ander huis te kopen, dan is een indicatie van de waarde van je huidige woning voldoende om plannen te kunnen maken. Wij komen hiervoor graag bij je langs om je een beeld te geven van de actuele waarde van je huis. We kunnen je dan tegelijkertijd meer vertellen over de huidige woningmarkt. Deze waardebepaling is vrijblijvend en gratis!

Objectief en betrouwbaar taxatierapport

Voor bepaalde situaties heb je een officieel taxatierapport nodig. De meest voorkomende is de aankoop van een woning. Voor de financiering, en later ook bij een eventuele herfinanciering, eist de bank een taxatierapport dat is opgesteld door een gecertificeerde taxateur. Daarnaast wordt er ook bij echtscheidingen, overlijden of voor het bepalen van de huurwaarde een taxatierapport gevraagd.

Banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen bepalen hun oordeel op basis van dit taxatierapport. Daarom is het belangrijk dat je taxatierapport, gedegen en goed onderbouwd is. Met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en nauwgezette manier van beoordelen zorgen we voor een betrouwbaar en objectief taxatierapport. Daarnaast biedt ons lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), het Taxateursregister VastgoedCert, het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), de Taxateurs Unie nog extra vertrouwen.

Heb je een onafhankelijk taxatierapport nodig of wil je graag een gratis waardebepaling om verdere plannen te kunnen maken? Neem dan contact met ons op.