Financieel advies op maat

Je hebt je droomhuis gevonden, het huis dat helemaal past bij jouw wensen. Dan begint de zoektocht naar de juiste hypotheek, die past bij jouw unieke financiële situatie. Maar hoe vind je die?

Wij geven zelf geen financieel advies, maar hebben goede contacten en beschikken over een uitgebreid netwerk van deskundige, onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs. Daar verwijzen we je graag naar door. Samen met jou beoordelen en vergelijken ze alle opties om die hypotheek te vinden die voor jou het meest geschikt is. Je profiteert van onafhankelijk advies en concurrerende rentes en voorwaarden. Meestal is het eerste adviesgesprek gratis.

Nationale Hypotheek Garantie

Met de Nationale Hypotheek Garantie ben je verzekerd van een verantwoorde en betaalbare hypotheek die past bij je inkomen. Want deze hypotheek voldoet aan de normen voor verantwoord lenen van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Zo weet je zeker dat je nooit teveel leent en dat je naast je maandelijkse woonlasten voldoende geld overhoudt voor andere uitgaven, zoals boodschappen, verzekeringen en sparen.

Financiële risico’s beperken

Bovendien beperk je met de NHG de financiële risico’s als je persoonlijke omstandigheden veranderen en je de hypotheek misschien niet meer kunt betalen. Denk hierbij aan situaties zoals de beëindiging van je relatie, het arbeidsongeschikt of werkloos raken of het overlijden van je partner. In deze vervelende situaties is de NHG een vangnet.

Wil je meer weten over de voorwaarden en voordelen van de Nationale Hypotheek Garantie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga naar www.nhg.nl.