Je huis verhuren of zelf huren

Je huis verhuren kan financieel aantrekkelijk zijn, maar het is ook best complex. Want leegstand of een onbetrouwbare huurder kan snel een flinke kostenpost worden. Maar hoe vind je een geschikte huurder? En wat is een maximaal haalbare en toch reële huurprijs?

Wij nemen je deze zorgen graag uit handen. Met onze kennis van de markt, de wet- en regelgeving en ons eigen bestand met woningzoekenden, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste huurder en bij de bemiddeling.

Wat kun je van Mijnheer Makelaars verwachten

Wil je voor het eerst je woning verhuren, of heeft je huidige huurder het contract opgezegd? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag.

  • We bespreken eerst jouw situatie om te zien wat er zoal mogelijk is.
  • We inventariseren de woning en bepalen samen een reële en maximaal haalbare huurprijs op basis van de huidige markt en de staat van je woning.
  • We zorgen voor een goede presentatie van de woning op onze website, op Funda en voor verspreiding via social media. Als je wilt, plaatsen we een ‘Te Huur bord’ en/of raamposter.
  • We screenen de kandidaten op basis van jouw wensen en bezichtigen met hen de woning.
  • Voorafgaand aan de beslissing of je met een verhuurder in zee gaat, checken wij zijn betrouwbaarheid en integriteit via de NVM-woontoets.
  • Na overeenstemming tussen jou en de huurder, stellen we een huurovereenkomst op, verzorgen we een inspectie bij oplevering en verzorgen we de overdracht tussen de eventuele ‘oude’ huurder en de ‘nieuwe’ huurder.

Kortom; wij ontzorgen jou als verhuurder volledig!

Zoek je zelf een huurwoning?

Ben je zelf op zoek naar een huurwoning, voor tijdelijke huur of voor onbepaalde tijd? Schrijf je dan bij ons in. Dat kan via het contactformulier, via e-mail of telefonisch via 0523-612474. Wij houden je dan op de hoogte van ons aanbod.