Samen op zoek naar je droomhuis

Je wilt een huis kopen. Dat is meestal een leuke zoektocht naar het perfecte droomhuis voor jou. Maar het is ook een belangrijke en een grote aankoop, dus wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Welk bedrag kun je uitgeven en wat betekent dat voor je maandlasten? Hoe kom je aan betrouwbare informatie over onderhoud en eventuele gebreken van het huis. Hoe weet je wat de echte waarde van het huis is? Dat zijn zomaar wat belangrijke vragen waar je bij de aankoop van een huis over na moet denken. Met onze kennis en ervaring helpen wij je graag bij het kopen van jouw droomhuis.

Voordelen van Mijnheer Makelaars

Wij kennen de actuele markt en alle facetten van het aankoopproces door en door. Daarnaast zijn we ervaren, hebben we een uitgebreid relatienetwerk en zijn we persoonlijk betrokken bij jouw zoektocht naar het ideale huis. Daardoor profiteer je bij de aankoop van veel voordelen.

 • Je vindt sneller jouw droomhuis
  Wij kennen de markt en de woningen die te koop staan als geen ander en weten wat er binnenkort beschikbaar komt. Als je wilt kunnen we zelfs actief voor je op zoek gaan binnen ons uitgebreide netwerk. Daardoor selecteren we snel, de meest geschikte woning voor jou.
 • Zekerheid en vertrouwen
  Wij weten waar we bij een bezichtiging op moeten letten en attenderen je op de staat van onderhoud en eventuele gebreken. Bovendien kennen we de wet- en regelgeving en de juridische en bouwtechnische zaken. Zo behoeden we je voor het kopen van een ‘kat in de zak’.
 • Het beste resultaat
  Met onze kennis en ervaring onderhandelen wij voor jou een zo laag mogelijke aankoopprijs en goede leveringsvoorwaarden.
 • Begeleiding van A tot Z
  Wij begeleiden je van het allereerste begin tot en met de juridische overdracht en levering bij de notaris. Tijdens dit hele proces zorgen we voor duidelijke communicatie en heldere afspraken, want dat geeft rust en vertrouwen.

Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak om de aankoopmogelijkheden te bespreken. Samen vinden we je droomhuis!