Je bent hier:

Mijnheer Makelaars bestaat 1 jaar en…… wie jarig is trakteert!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]WIJ HEBBEN EEN WINNAAR!

“Vorig jaar toen wij op 15 mei 2018 Mijnheer Makelaars werden vonden wij het leuk om de naamswijziging te vieren.”, zegt Pier Mijnheer. Dat hebben wij gedaan door middel van een paar leuke acties. Zo hebben wij de familie Prins uit Balkbrug blij kunnen maken met een ballonvaart die zij, samen met onze collega Korina Bijker, hebben gemaakt. Helemaal geweldig en één om nooit te vergeten!

Maar dit vonden wij nog niet voldoende. Wij wilden ook nog even extra stilstaan bij ons 1 jarig jubileum. Het leek ons leuk om alle opdrachtgevers, die tussen 01 mei 2018 en 01 mei 2019 de woning via ons verkocht of aangekocht hebben, de kans te geven om hun makelaarscourtage terug te winnen. Een erg leuke prijs om te winnen natuurlijk. Op 7 mei is er een winnaar uit de bus gekomen, namelijk Dennis en Moniek Timmer uit Dedemsvaart. Afgelopen vrijdag, 17 mei 2019, mochten zij de prijs symbolisch in ontvangst nemen. “Het was een enorme verrassing om deze prijs te winnen, hier hadden wij echt geen rekening meer mee gehouden. Wij kunnen het zeker goed gebruiken.”, aldus Dennis Timmer. Het is dus echt waar, ‘Gratis je huis verkopen is mogelijk!’ zoals destijds in de advertenties en op onze website vermeld stond.

“Het eerste jaar als Mijnheer Makelaars is een erg mooi jaar geweest met onder andere goede reacties op onze naamswijziging en onze nieuwe huisstijl.”, geeft Pier Mijnheer aan. Daarnaast hebben wij weer veel mensen blij kunnen maken met de verkoop of aankoop van hun woning. Pier Mijnheer ziet samen met zijn team de toekomst positief tegemoet. “Ik hoop dat iedereen de naam Mijnheer Makelaars vaak mag tegenkomen.” Wie meer wil weten over onze dienstverlening is natuurlijk altijd van harte welkom, de koffie staat klaar!

Mijnheer Makelaars, Julianstraat 78 Dedemsvaart / mijnheermakelaars.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hoe erg is een ongunstig energielabel?

Kom je op funda een geweldig huis tegen, heeft het energielabel F. Wat zegt dat over je toekomstige energierekening? Het energielabel zegt niet altijd alles over je toekomstige energierekening. Er is nog veel onwetendheid over

Lees verder >