Je bent hier:

Beleid Coronavirus

Ook wij ontvangen vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus. Gaat mijn woningverkoop nog wel door? Hoe gaat het met bezichtigingen? Komen jullie nog wel langs voor een taxatie? Ik wil langskomen, kan dat?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Weet dat wij altijd voor u klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen proberen weg te nemen.

Vooralsnog gaan op dit moment alle gemaakte afspraken nog door. Ook nieuwe afspraken plannen wij wel in. Wel verwachten wij van iedereen dat zij zich houden aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wij schudden dus geen handen meer en houden afstand.
  • Het dragen van een mondkapje tijdens een bezichtiging is verplicht.
  • Het dragen van (wegwerp)handschoenen wordt gewaardeerd.
  • Een woning bezichtigen mag met max. 2 personen uit 1 huishouden en eventueel een aankoopmakelaar.

Is het in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus niet verantwoord om op een afspraak te komen of om een afspraak door te laten gaan, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren, zoals u van ons gewend bent, telefonisch, via social media en per e-mail bereikbaar. Wij kunnen dan samen kijken naar andere mogelijkheden.

Wanneer u liever uit voorzorg de afspraak uit wilt stellen, dan hebben wij daar uiteraard alle begrip voor en kunt u ook contact met ons opnemen.

En nogmaals:

-Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Beperk contact met andere mensen en neem voldoende afstand.

-Zorg voor goede hygiënemaatregelen:

  • Was uw handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn aangaande onze werkwijze dan zullen wij u hierover informeren via onze sociale media kanalen.

Hoe erg is een ongunstig energielabel?

Kom je op funda een geweldig huis tegen, heeft het energielabel F. Wat zegt dat over je toekomstige energierekening? Het energielabel zegt niet altijd alles over je toekomstige energierekening. Er is nog veel onwetendheid over

Lees verder >