Hoe erg is een ongunstig energielabel?

Kom je op funda een geweldig huis tegen, heeft het energielabel F. Wat zegt dat over je toekomstige energierekening? Het energielabel zegt niet altijd alles over je toekomstige energierekening. Er is nog veel onwetendheid over

Lees verder >

Koninklijke NVM!

Koninklijke predicaat voor NVM De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) heeft op 21 september 2023 het predicaat Koninklijk ontvangen. De heer mr. Hans Oosters, Commissaris van de Koning van Utrecht, reikte deze

Lees verder >

NIEUWS – starterslening

[vc_row][vc_column][vc_column_text]MIJNHEER MAKELAARS NIEUWS   Mijnheer Makelaars houdt je graag op de hoogte van actuele zaken die spelen op de woningmarkt.   STARTERSLENING Vanaf donderdag 15 juni 2023 komt de Starterslening terug in de gemeente Hardenberg.

Lees verder >

Pinksteren!

Wij wensen u allemaal een heel fijn Pinksterweekend. Ons kantoor is maandag 29 mei gesloten, vanaf dinsdag 30 mei staan wij weer graag voor u klaar!  

Lees verder >

Koningsdag!

Wij wensen iedereen een hele fijne Koningsdag toe! Vandaag is ons kantoor gesloten, morgen 28-4 staan wij weer graag voor u klaar!

Lees verder >

Fijne paasdagen!

  Wij wensen iedereen een heel fijn paasweekend!   In verband met Pasen zijn wij maandag tweede paasdag 10 april 2023 gesloten. Vanaf dinsdag 11 april staan wij weer graag voor u klaar.

Lees verder >